Proiecte 2011

„Care-i fruntea?” – spectacol caritabil de Crăciun

Luni, 12 decembrie 2011, Organizaţia Studenţilor pentru turismul românesc vă invită să luaţi parte la cea de a V-a ediţie a spectacolului caritabil „Care-i fruntea?”. Evenimentul va avea loc în Auditorium Maximum, Cluj Napoca, str. Mihail Kogălniceanu nr. 3-5, începând cu ora 18:00.

Menirea evenimentului este de a promova tradiţiile româneşti, şi prin intermediul acesteia să ajute Casa de Tip Familial, „Maria-Gabriel” din Cluj Napoca. Pe scenă vor urca invitaţii speciali: Ansamblul Ciocârlia, Marius Ciprian Pop, Cornelia şi Lupu Rednic, Steliana Sima, Ionuţ Sidău şi Radu Ciordaş; precum şi ansamblul studenţesc „Mugurelul” (UBB).

Pe parcursul evenimentului se va desfăşura o licitaţie de produse specifice zonelor reprezentate de ansamblurile folclorice. Banii vor fi donaţi Casei de Tip Familial, „Maria-Gabriel”.
După încheierea spectacolului, pentru a da o savoare deosebită atmosferei şi pentru ca spiritul sărbătorilor de iarnă să fie respectat până la capăt, toată lumea va fi invitată la o degustare de produse tradiţionale (sarmale, vin, cozonaci, pâine pe vatră, brioşe).

 “Seara Voluntarului”

“NapoQuiz”

NapoQuiz este un concurs organizat de studenți pentru studenți. Cine a avut inițiativa? Studenţii care iubesc Clujul și se bucură de el, voluntarii din Organizația Studenților pentru Turismul Românesc. Participanții au fost cei care au dorit să își testeze cunoștințele despre orașul în care își petrec studenția.
       Ideea concursului s-a născut spontan din nevoia de interacțiune, socializare, îmbogățire a bagajului cultural și nu în ultimul rând din dorinţa de a ne simți bine alături de prieteni. Voluntarii s-au adunat și au stabilit regulamentul și întrebările care trebuiau să acopere o arie vastă, de la istorie, geografie, personalități, clădiri, monumente, până la modalități de petrecere a timpului liber. Zis și făcut, fiecare a preluat un domeniu, s-a informat, a ales cele mai provocatoare informații și le-a formulat în câteva întrebări, care adunate au dat un număr de treizeci. Echipa organizatoare și-a luat o marjă de siguranță, astfel încât, dacă două echipe se aflau la egalitate, avea pregătite și întrebări de baraj.
        Concursul de cultură generală a avut loc în dată de 15 noiembrie 2011, în incinta Cafenelei Insomnia. Participanții s-au grupat în echipe de maxim cinci persoane sau mai puține, au avut la dispoziție o foaie pentru răspunsuri și un minut de gândire pentru fiecare întrebare. Câștigătorii au fost premiați cu o ladă de bere Grolsch din partea Cafenelei Insomnia. A existat și un premiu special din partea echipei organizatoare pentru concurentul care povestea o întâmplare haioasă din Cluj, la care a luat parte.
       Asemenea concurs nu aduce decât beneficii, atât celor care organizează, cât și celor care participă. Scopul evenimentului nu a fost unul pur de a crea competiție, ci mai degrabă de a învăța câte ceva despre orașul în care îți petreci câțiva ani buni din viață, deoarece/pentru că, vrând nevrând acesta își pune amprenta asupra ta și amintirea lui te va urma toată viața.
Fii pe fază, urmează ediția a doua, urmărește-ne!

Vrei să afli mai multe  despre  oraşul  studenţiei tale  şi să fi câştigatorul concursului..? Atunci   fii alături de noi la cea de-a 2 editie  a  evenimentului NapoQuiz ce  se  va desfăşura în data  de  29 martie   începând  cu  ora  19:00  în incinta localului Cuban Cafe situat pe str.George Bariţiu nr.27, Cluj-Napoca.
Scopul concursului este de a descoperi adevăraţii cunoscători şi iubitori ai oraşului Cluj-Napoca prin intermediul unui eveniment interactiv, desfăşurat într-o atmosferă relaxată. Echipele vor fi formate din cel mult cinci concurenţi care se vor înscrie în competiţie cu nume cât mai interesante.
Participanţii vor răspunde la 30 de întrebări care vor acoperi domenii precum: timp liber, geografie, clădiri/monumente, istorie,  personalităţi clujene şi cultură. Premiul oferit câştigătorilor constă într-o jumăte de  ladă de bere Ciuc oferită de Cuban Cafe.
Vă aşteptăm în număr cât mai mare şi cu chef de distracţie pentru ca împreună să descoperim lucruri noi şi să împărtăşim experienţe din frumosul nostru oraş.
“NapoQuiz– iubim oraşul studenţiei noastre” – este un concurs realizat de Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesccu sprijinul Cuban Cafe.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s