Fun&Work

  • OstRIGAMI

OST face de toate. De ce nu si origami? Nu exista ‘’nu’’ pentru echipa noastra. De aceea, ne-am adunat in sala de lectura de la camin, am chemat-o pe Alina (care se pricepe foarte bine la facut lucruri misto din hartie) sa ne arate ce avem de facut si voilaaa 😀 tot ce putem spune dupa aceasta seara este ca asteptam cu nerabdare urmatoarea provocare.
Ideea ne-a venit in urma unui proiect organizat de COS, ‘Împodobirea bradului de Craciun’. Cu aceasta ocazie, organizatiile trebuiau sa isi faca cadou intre ele un obiect handmade. O ocazie perfecta pentru a arata de ce suntem in stare dar si o ocazie de a petrece timp alaturi de coechipieri. Vaza OSTista facuta pentru ASPR (norocosii care au primit cadoul facut de noi) a fost cea mai tare si o spunem fara pic de modestie. Pentru ca OST e cel mai tare!



Vodpod videos no longer available.

  • Handmade party

Luna martie –  inceput de primavara, inceput de culoare, inceput de lumina. Cum a profitat OST de luna martie? Party in stil OSTist!

Am bagat toti mainile in lut si apa, ne-am inarmat cu pensule si tempera si am lasat imaginatia sa zboare. Medalioane ostiste, martisoare, omuleti, buburuze, fluturi, flori, forme interesante, mixuri de culori originale si distractie la maxim. Si pt ca OST e darnic, le-am facut cadou prietenilor si partenerilor care ne sustin echipa.

Vodpod videos no longer available.

  • Încotro O Să Te duci ?

Daca te intrebi ce a mai pregatit OST-ul pentru semestrul al doilea cu siguranta veti fi placut surprinsi sa vedeti ce idei ne mai vin.

Prima sedinta, primul task : organizarea unei excursii de trei zile, cu un buget si  numar de locuri limitate. Pentru ca lucrurile sa devina si mai interesante, activitatea a imbracat forma unui concurs pe echipe. Acestea au avut la dispozitie doua saptamani pentru a se pregati si pentru a-si scoate la iveala spiritul de turist.

Zis si facut ! Deadline-ul a sosit, echipele isi pregatesc discursul, isi dreg glasurile si incepe distractia ! Astfel intra in scena : « Cei 4 Fantastici », « Echipa Doi », « Simpaticii », « Echipa 22 ». Activitate in aparenta simpla, dar in esenta deosebit de importanta: lucrul in echipa, prezentarea intr-o maniera cat mai atractiva a produsului final, iar in cele din urma un real succes.

Ne asteptam sa avem de ales intre patru destinatii dar fiind atatea locuri minutate de vizitat in tara noastra, propunerile s-au inmultit iar decizia asupra excursiei « perfecte » a devenit si mai dificila :

  • Cei 4 Fantastici au propus un traseu in zona Arieseni, cu cazare la Cabana Daria si vizitarea a trei pesteri, dintre care cea mai importanta fiind Pestera Scarisoara.

Activitati : outdoor (jocuri pe echipe, drumetii, foc de tabara) & indoor ( jocuri de comunicare, party in stil OST, « o cantare la chitara ».

  • Simpaticii ne-au incantat cu o excursie la Vladeasa cu cazare la cabana cu acelasi nume.

Activitati : vizitarea statiei meteo, a cascadei Valea Miresei , Pietrelor Albe. Ei ne-au promis o distractie pe cinste si o experienta de neuitat, intru-n peisaj spectaculos.

  • Echipa 22 ne-a purtat in zona Marginimii Sibiului propunand cazarea la Pensiunea Melissa, la poalele Muntilor Magura.

Dintre atractiile acestei zone : Valea Sadului, Gatu Berbecului, lacul Negoveanu, Paltinis

  • Echipa Doi a organizat iesirea la Marisel, cu cazare la Cabana Motilor.

Ca si activitati, au pregatit cate ceva pentru toate gusturile : plimbari pe jos, cu caruta sau cu bicicleta, sau calarit. LOcuri de vizitat : Tacla Gavrii, Cascada Valul Miresei, drumul lui Antonescu.

Votul a fost foarte strans iar lupta s-a dat intre Cei 4 Fantastici si Echipa Doi aceasta din urma devenind castigatoare la diferenta de doar un vot !

Concluzie ? Foarte simplu ! Romania este o tara cu nenumarate locuri ce merita vizitate iar alegerea unei singure destinatii ar putea defavoriza o alta, drept pentru care am hotarat sa incercam sa realizam fiecare dintre aceste excursii !
Vodpod videos no longer available.

2 thoughts on “Fun&Work

Leave a comment