Despre noi

ost

OST Organizația Studenților pentru Turismul Românesc, este o organizație nonguvernamentală și nonprofit, ce a fost înfințată la începutul anului 2007, prin ambiția și dorința unor studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA), secția ECTS (Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor). Dorința acestor studenți este, ca prin această organizație, prin puterea și dorința membrilor acesteea, să creeze un mediu în care pasiunea lor comună, turismul, să poată fi pusă în practică prin crearea unei adevărate echipe.

MISIUNEA OST este ca printr-o echipa unita si dornica de afirmare, sa realizaze proiecte in domeniul turismului, lasand mostenire un brand respectat, totul prin imbinarea utilului cu placutul.

————–

 

Prezentare OST – octombrie 2009

Prezentare OST – octombrie 2010

Organizatia noastra marseaza prin proiectele sale pe trei directii:

  • dezvoltarea membrilor pentru formarea unui grup de profesionisti in turism;
  • oferirea de informatii si asistenta turistilor tineri (romani sau straini);
  • promovarea si protejarea resurselor turistice si umane detinatoare ale patrimoniului romanesc autentic.

Valorile organizaţiei:

PASIUNE: toți membrii organizației lucrează împreună, deoarece cred în ceea ce fac și știu că munca lor este importantă nu doar pentru ei, ci și pentru multe alte persoane ceea ce îi ajută să depășească cu ușurință orice greutăți care s-ar putea ivi, dând în acest fel dovadă de multă flexibilitate față de cerințele altora.
CREDINȚĂ: OST crede în puterea și nevoia de implicare a fiecăruia, în puterea turismului de a crea o imagine pozitivă României; în puterea studenților și a tinerilor în general, de a dezvolta turismul românesc și nu în ultimul rând, cel mai important, OST crede în faptul ca în România, ,,satul românesc poate fi salvarea turismului iar turismul poate fi salvarea satului românesc”.
PROFESIONALISM: ,,suntem foarte buni în ceea ce facem, învațăm în mod continuu tot ceea ce este necesar, nou și relevant, iar competiția reprezintă un factor de motivare pentru noi, fiind mai degrabă o competiție cu noi înșine încercând mereu să ne depașim propriile limite”.
ECHIPĂ: ne-am format într-o echipă, lucrăm în echipă și continuăm să ne susținem ca o echipa. Realizăm acest lucru atât în interiorul organizației, cât și cu eventualii noștri parteneri. Deschiderea, încrederea și sprijinul sunt doar câteva dintre valorile cu care ne ghidăm și care ne asigură dezvoltarea pe termen lung.
SUSȚINERE: echipa OST susține în permanență, nevoia de a ne vizita și cunoaște propria țară; susținem cultura și valorile tradiționale, care ne dau identitatea noastră unică și totodată susținem comportamentul ecologic.
ETICĂ ŞI RESPECT: relațiile dintre membrii organizației, relațiile cu comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, cât și relațiile dintre organizație și parteneri, ne sunt fundamentate pe onestitate, legalitate și respect reciproc iar promisunile pe care le facem acestora le respectăm întodeauna.

 

 Advertisements